Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 4 Eier
- 160 g Zucker
-
160
g Weizenmehl Type 405
of 160 g Dinkelmehl Type 630 - ½ Pck. Backpulver
Eierlikörcreme und Fertigstellung
- 80 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Eierlikör
- 500 g Quark
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), 30 g
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 15 g Kokosfett (z. B. Palmin)
- 8 Schoko-Doppelkeks mit weißer Cremefüllung (z. B. Oreos®)
- 8 Karamell-Nuss-Pralinen (z. B. Toffifee)
- 6 Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®)
- 4 Schokoladen-Ostereier (z. B. Überraschungs-Eier)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1603 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5 Std. 20 Min
Pummelhummeltorte
5h
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Latte-Macchiato-Torte
5 Std. 30 Min
Quadratische Eierlikör-Torte
1h 40min
Lübecker Nusstorte
4 Std. 15 Min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6h 30min
Kokostorte
7 godz. 30 min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Petit fours
3h