Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 18 - 19 Löffelbiskuits
- 25 g Kokosfett
- 50 g Cornflakes
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 400 g Schmand
- 20 g Zitronensaft
- 150 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Himbeeren, frisch
- 2 EL Zucker
- 1 Pck. Tortenguss, rot (für ¼ l)
- 250 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1675 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles-Erdbeer-Torte
12 Std.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Käse-Sahne-Traum
12 Std.
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 Std.
Tortentraum Himbeere
5 godz.
Flockentorte
2 godz. 25 min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5 Std. 20 Min
Maracuja-Schmand-Torte
4h 45min
Allrounder-Torte
1h 30min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Petit fours
3 Std.
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 godz. 30 min