Apparaten en accessoires
Charlotte Russe
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
12 Stücke
Ingrediënten
-
Gelatine weiß9 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken200 g
-
Löffelbiskuits18 - 19
-
Kokosfett25 g
-
Cornflakes50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Schmand400 g
-
Zitronensaft20 g
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Himbeeren frisch200 g
-
Zucker2 EL
-
Tortenguss, rot (für ¼ l)1 Pck.
-
Wasser250 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
1 g
Calorieën
1675 kJ /
100 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Total verknallt
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kloster-Cremetorte
12u.
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6u. 30min
Allrounder-Torte
1u. 30min
Frucht-Trio
3u. 30min
Zitronen-Joghurt-Torte
9u.
Kiba-Crunch-Kuchen
5u. 35min
Petit fours
3u.
Lebkuchen-Schoko-Torte
4u. 30min
Flockentorte
2u. 25min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5u. 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10u.
Waldfrucht-Frischkäse-Torte
3u.