Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 500 g di gamberi crudi, con il guscio
- 600 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crêpes
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 uova
- 250 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di crescione d'acqua
- 120 g di yogurt bianco naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 309 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli al radicchio
1h 10min
Involtini mare e monti
1h 10min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 Min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 godz. 5 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40 min
Krapfen di patate ripieni
2 Std. 30 Min
Insalata di riso verde ai gamberi
1 Std. 50 Min