Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 175 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ cdita de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Fresas marinadas
- 450 g de fresas frescas, sin tallos y en cuartos
- 45 de azúcar refinada
- 1 vaina de vainilla, solamente las semillas
Crema de mascarpone
- 225 de queso mascarpone
- 115 g de queso crema
- 1 cdita de vainilla
- 60 - 100 g de azúcar refinada
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 50 g de blueberry, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1301 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta sable
1 godz. 50 min
Cheesecake algodón japonés
1 godz. 45 min
Diamantes de chocolate
1u.
Galletas Sarah Bernhardt
14h
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3h
Postre melba de duraznos
35 min
Trenza de ate y queso
55min
Blintzes
1h 30min
Barra de pan con formaggio
35 min
Pumpkin cheesecake
13h 25min
Cubiletes
1h 40min