Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gouda, in Stücken
- 15 g Öl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (2 mm)
- 8 Eier
- 1 TL Salz
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 8 Cherrytomaten, halbiert
- 350 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 982 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 873 mg
Alternatieve recepten
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Pudding des Grauens
1h 25min
Cashew-Erdbeerflip
10min
Risi-Bisi
30 min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2 godz. 15 min
Almkaffee
25min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Apfelkren
40 min
Pizza Prosciutto
35min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min