Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di mais bramata + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Ciriola romana
10h 50 min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Pagnotte banana e segale
1hod. 50min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5h 20min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min