Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Ravioli ricotta et épinards
1 Std. 10 Min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20 min
Pitas grecques
2h 55min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min