Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1802 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Sauce chimichurri
5 min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Buns au porc frits
1h 30 min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Pesto au basilic
10 min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2sa 10 dk
Focaccia italienne
5h 10min
Pitas grecques
2h 55min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min