金桔漬甜菜根

金桔漬甜菜根

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 20min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 甜菜根 去皮,切條(約1×1×4公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約1×1×4公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 60 克
  • 80 克
  • 蘋果醋
    20 克
  • 金桔 只取汁
    120 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1658.3 kJ / 396.7 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 11.5 g
Koolhydraten 103 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...