Apparaten en accessoires
金桔漬甜菜根
Voorbereiding. 10min
Totaal 24u. 20min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
甜菜根 去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖60 克
-
水80 克
-
蘋果醋20 克
-
金桔 只取汁120 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
5.9 g
Calorieën
1658.3 kJ /
396.7 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
11.5 g
Koolhydraten
103 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
這樣吃最美
10 recepten
Taiwan
Taiwan