Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g Dicke Bohnen, frisch (ergibt ca. 200 g Bohnenkerne, gepalt)
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Meersalz, grob
- 200 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 10 g Zucker
- 400 g Dinkelmehl Type 630
- 100 g Weichweizengrieß
- Butter zum Einfetten
- 1 Ei
- 50 g Quinoa
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 382 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Brötchen aus dem Varoma
2 Std. 10 Min
Maisbrot
1h 5 min
Maisbrot
2h 20min
Toastbrot
3h
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1 godz. 20 min
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Steckrüben-Pie
1h 50min
Rote-Bete-Franzbrötchen
3h
Chia-Baguettes
3 Std. 50 Min
Birnen-Nuss-Brot
1 godz. 15 min
Italienisches Maisbrot
1h 50min