Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 290 g Buttermilch
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 350 g Dinkelmehl Type 630
- 345 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Ei
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 120 g brauner Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Puderzucker
- 4 TL Rote-Bete-Saft
- Voeding
- per 18 Stück
- Calorieën
- 21017 kJ / 5021 kcal
- Eiwitten
- 112 g
- Koolhydraten
- 814 g
- Vetten
- 142 g
- Vezels
- 33.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosmarin-Thymian-Chips
2h
Grünkohl-Biscotti
1h
Zucchini-Scones mit getrockneten Aprikosen
30min
Kardamom-Rosen-Shortbread
1h 30min
Walnut Scones
30min
Pastinaken-Salbei-Sticks
40min
Stachelbeer-Tartelettes
1h 45min
Maiswaffeln mit Guacamole
55 min
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3h 10min
Honig-Vollkorn-Cookies
45min
Cranberry-Rote-Bete-Kekse
2 godz. 40 min