Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- 6 claras de ovo
- 130 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 130 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 40 g açúcar em pó
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 6 gemas de ovo
- 130 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
Recheio
- 200 g doce de alperce
- 1 c. sopa de rum
Cobertura
- 180 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 10 g leite
- Chantilly q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1520 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2h 40min
Crepes soufflé
1h 10min
Bolacha gigante
4h 15min
Enrolado de amêndoa
1h 45min
Torta de chocolate e castanha
1h 15 min
Tarte de chocolate e natas
12h 20min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1h
Bolo de chocolate sem farinha
40 Min
Bolo de chocolate riscado
1h
Eton mess
10min
Bolo com cobertura de leite condensado e morango
2 godz. 30 min
Bolo quente de brigadeiro
25 Min