Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- 6 claras de ovo
- 130 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 130 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 40 g açúcar em pó
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 6 gemas de ovo
- 130 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
Recheio
- 200 g doce de alperce
- 1 c. sopa de rum
Cobertura
- 180 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 10 g leite
- Chantilly q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1520 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate riscado
1 godz.
Torta de tiramisu
3 Std.
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1 godz. 40 min
Cabeça de xara
48h
Barras de chocolate e menta
Brak ocen
Tarteletes de citrinos
2h
Bolo de ananás
2h
Torta
30 Min
Cobertura de coco e limão sem açúcar
1 godz.
Tarte de maçã em massa filo
40 min
Mousse de chocolate e menta
3 Std. 15 Min
Doce de amêndoa e ovos-moles
1h 20min