Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 210 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 270 g farinha tipo 65
- 70 g sêmola de trigo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela
- 40 g azeite
- 100 g cebola
- 150 g polpa de tomate
- 1 c. chá de orégãos
- 100 g espinafres descongelados bem espremidos
- 100 g milho cozido escorrido
- 100 g cogumelos frescos laminados
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2381.1 kJ / 569.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76.7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 1628.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de alho
1hod. 15min
Piza Margarita
1 Std. 45 Min
Piza de restos
4h 40min
Coroa recheada
1hod. 50min
Pãezinhos recheados com cogumelos
1hod. 20min
Folhados de carne
1 Std. 10 Min
Piza afrodisíaca
1 Std.
Beringiza = beringela + piza
45min
Calzone de cogumelos e mozarela
1 Std. 40 Min
Pão de piza
1 Std.
Baguetes com alho e orégãos
1hod. 30min
Piza bolonhesa fechada
1hod. 15min