Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 210 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 270 g farinha tipo 65
- 70 g sêmola de trigo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela
- 40 g azeite
- 100 g cebola
- 150 g polpa de tomate
- 1 c. chá de orégãos
- 100 g espinafres descongelados bem espremidos
- 100 g milho cozido escorrido
- 100 g cogumelos frescos laminados
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2381.1 kJ / 569.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76.7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 1628.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza de alcachofra
Değerlendirme yok
Gougères
1ωρ.
Baguetes de queijo e bacon
55 min
Coroa de pães
9u. 30min
Ravioli fritos
1ωρ.
Enrolados mistos
1 Std. 25 Min
Calzone de cogumelos e mozarela
1 godz. 40 min
Floresta negra
1ωρ.
Vianinhas
14 Std.
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Nuggets
40 Min