Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços
- 6 ovos
- 230 g açúcar amarelo
- 30 g licor de ginja
- 75 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio e cobertura
- 20 g açúcar
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços
- 600 g natas
- 4 - 5 gotas de sumo de limão
- 100 g queijo mascarpone
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 20 g licor de ginja
- Cerejas em calda q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3117.4 kJ / 745.1 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 51.2 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 136.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo pudim
3h
Rolo floresta negra
1 Std. 10 Min
Enrolado de amêndoa
1 Std. 45 Min
Brigadeirão
1 Std. 45 Min
Trifle de framboesa e limão
2 Std.
Bolo fresco de morango
3h
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35min
Bolo fresco de morango
3h
Picado de abelha
40min
Floresta negra
5 Std.
Ganache
20min
Tiramisu
5 godz. 20 min