Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 100 g água
- 50 g açúcar
- 20 g azeite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 ovo
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 500 g água
- 4 ovos
- 80 g fatias de presunto
- 80 g paio
- 80 g frango assado desfiado
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Folar da ressurreição
8h 10 min
Bolo-rei
3h 15min
Botões doces
2 Std. 45 Min
Almofadas de batata
14u. 40min
Pão Venezia
17h 10 min
Brioche de especiarias
3h
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20 min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Folar transmontano
3h 50min
Bolo-rei de enchidos
2h 30min
Folar de Valpaços
4h 20 min
Bolas de Berlim
2h 40min