Apparaten en accessoires
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 20min
10 doses
Ingrediënten
-
450 g espumantechampagne450 g
-
folhas de gelatina neutra8
-
água300 g
-
açúcar200 g
-
cardamomo abertas4 vagens de
-
frutos vermelhos frescos200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 doses
Eiwitten
1 g
Calorieën
540 kJ /
129 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2015
151 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Sorbet e espuma de frutas sem açúcar
5min
Folhados com recheio de framboesa e creme de chocolate branco
Geen beoordelingen
Flans de ricota, cebola e salva
1u.
Brunch da Europa Oriental
Geen beoordelingen
Smoothie de nectarina e amora
5min
Mostarda de pimenta verde
Geen beoordelingen
Merengue de cacau
2u. 15min
Mexilhões à marinheiro
25min
Mexilhão thai
25min
Bombons de chocolate de Viena
Geen beoordelingen
Sorvete de frutos vermelhos
8u.
Mexidos de Natal
50min