Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa velha
- 50 g massa-mãe
- 70 g farinha tipo 65
- 30 g água
- 5 g sal
Focaccia
- 200 g água
- 320 g farinha tipo 65
- 75 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 5 g sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 c. chá de alecrim seco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccias
2hod.
Pão naan
1hod.
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1hod. 20min
Molho béarnaise
15min
Pão de aneto e feta
1hod. 20min
Técnica Pappardelle
30 λεπτ.
Pão pita com falafel
10 godz.
Ciabatta com azeitonas
1ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3 godz. 40 min
Pão enrolado com pesto
1ωρ. 40 λεπτ.
Falafel verde com molho de requeijão
8h