Sushi de vegetais

Sushi de vegetais

4.0 3 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 8u. 30min
4 doses

Ingrediënten

Sushi
  • sementes de girassol
    90 g
  • água
    300 g
  • bolbo de aipo cortado em pedaços (3-4 cm aprox.)
    250 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    15 g
  • sal
    1 pitada de
  • cenoura cortada em rodelas
    75 g
  • algas Yakinori (20x20 cm)
    4 folhas de
  • abacate cortado em tiras (1 cm aprox.)
    ½
  • couve kale s/ talo
    4 folhas de
  • curgete cortada em tiras (1 cm aprox.)
    50 g
Molho de gengibre agridoce
  • molho de soja
    100 g
  • xarope de ácer
    1 c. chá de
  • pasta de miso (optioneel)
    ½ c. chá de
  • gengibre fresco ralado
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 dose

Eiwitten 13 g
Calorieën 1096 kJ / 262 kcal
Vetten 20 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...