Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g água
- 4 ovos
- 750 g carapau (4 unid. aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 80 g manteiga
- 1 c. chá de açafrão
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 350 g arroz basmati
- 5 pés de aneto, só as folhas picadas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2128 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescada com batatas ao vapor
40 dk
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1 godz. 20 min
Meia-desfeita da avó Anica
35 dk
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Bacalhau gratinado com couve
1h 35min
Peixe escondido da horta
1 godz. 20 min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40 dk
Esparguete de açafrão com peixe
50 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 Min
Empadão surpresa de bacalhau
1 Std. 5 Min