Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1h
Gratin de courge
1h
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1h 20 min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Moussaka
1h 40min
La daube niçoise
13hod. 20min
Tartelettes aux légumes
2h 10min
Tellines en persillade
1h 30min
Alouettes provençales
1h 30min
Cannelloni au brocciu
1h
Tomates provençales
45min