Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1h
Alouettes provençales
1h 30min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
La daube niçoise
13h 20min
Macaroni à la bolognaise
35 min
Blanquette de veau
1h 15min
Bœuf carottes
2h
Couscous du soleil
1h
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Couscous d'agneau express
55 min
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2h