Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 400 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- 800 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- Öl zum Braten
- Salz zum Würzen
- 200 g Sahne
- 200 g Schinken, gekocht, in Würfeln (ca. 5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2234 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Pasta
35min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1 Std. 10 Min
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1h
Brokkoli-Schinken-Auflauf
1 Std. 10 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1 Std. 10 Min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1h 20 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h