Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce

Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce

4.3 1.2K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Gouda in Stücken
    200 g
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Rosenkohl geputzt, halbiert
    400 g
  • Schupfnudeln aus dem Kühlregal
    800 g
  • Öl zum Braten
  • Salz zum Würzen
  • Sahne
    200 g
  • Schinken, gekocht in Würfeln (ca. 5 mm)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 28 g
Calorieën 2234 kJ / 531 kcal
Vetten 28 g
Vezels 2.9 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...