盖椒牛肉

盖椒牛肉

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

烧椒汁
  • 新鲜二荆条 选用青色的
    150 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • ½ 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 麻油
    2 茶匙
  • 红辣椒油
    20 克
卤牛肉
  • 南瓜 去皮切块
    300 克
  • 牛腱肉 一起二,汆水备用
    300 克
  • 十三香炖肉料包
    1 包
  • 3 片
  • 切段
    2 根
  • 1000 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 16.5 g
Calorieën 1412 kJ / 337.5 kcal
Vetten 12.4 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...