Apparaten en accessoires
盖椒牛肉
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
烧椒汁
-
新鲜二荆条 选用青色的150 克
-
蒜头4 瓣
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 汤匙
-
麻油2 茶匙
-
红辣椒油20 克
卤牛肉
-
南瓜 去皮切块300 克
-
牛腱肉 一起二,汆水备用300 克
-
十三香炖肉料包1 包
-
姜3 片
-
葱 切段2 根
-
水1000 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
1412 kJ /
337.5 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China