Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
烧椒汁
- 150 克 新鲜二荆条 ,选用青色的
- 4 瓣 蒜头
- ½ 茶匙 盐
- 1 汤匙 生抽
- 2 茶匙 麻油
- 20 克 红辣椒油
卤牛肉
- 300 克 南瓜 ,去皮切块
- 300 克 牛腱肉 ,一起二,汆水备用
- 1 包 十三香炖肉料包
- 3 片 姜
- 2 根 葱 ,切段
- 1000 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1.4 g