油漬番茄

油漬番茄

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 45min
500 克

Ingrediënten

  • 1000 克
  • 小番茄 去蒂頭後劃十字
    1000 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙
  • 橄欖油
    60 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 克

Eiwitten 3.2 g
Calorieën 713.2 kJ / 172 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...