Apparaten en accessoires
筊白筍啤酒漬
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 30min
2 人份
Ingrediënten
-
水700 克
-
筊白筍 切段 (約6公分)250 克
-
啤酒150 克
-
糖2 大匙
-
鹽½ 大匙
-
昆布 泡水,切條(約4公分)10 克
-
小黃瓜 切段(約6公分)120 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
488.5 kJ /
117 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
22.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
開胃醃漬小菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
煙燻鮭魚小鬆餅
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
義大利鮭魚方餃
Geen beoordelingen
奧地利皇家葡萄乾煎餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
香檸漬洋蔥
24u. 30min
普羅旺斯松子櫛瓜麵
Geen beoordelingen
俄式甜菜根沙拉
Geen beoordelingen
香辣蕃茄芥藍燉花枝
Geen beoordelingen
紅鳳暖沙拉
Geen beoordelingen