Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 480 g Zwiebeln, davon 80 g halbiert, 400 g in Streifen (5 cm)
- 40 g Öl
- 600 g Rindergeschnetzeltes
- 1 TL Zucker
- 200 g Tomatenmark
- 250 g Rinderfond
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 cm)
- 20 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 godz.
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1 godz. 10 min
Würziger Feuertopf
40min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min
Gyros-Geschnetzeltes
1 godz. 10 min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Malzbiergulasch
1 godz. 15 min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 godz. 30 min