Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 - 600 g Schweinefilet
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 - 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 6 - 8 Scheiben magerer Schinkenspeck, geräuchert (60-80 g)
- 500 g Sauerkraut, konserviert
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 3 Wacholderbeeren
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Öl zum Braten
- 140 g Milch
- 40 g Butter
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3h
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1 godz.
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln in Senf-Wein-Sauce
1 godz. 15 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Krautfleisch
1 Std. 40 Min
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz.
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 godz. 15 min