Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ 大匙 蘋果醋
- 5 克 薑
- 5 克 蒜頭
- 1 茶匙 韓國辣椒粉
- 2 茶匙 韓國辣椒醬
- 1 茶匙 味醂
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 蜂蜜
- 1 大匙 油
- 1 大匙 純芝麻油
- 500 克 水
- 30 克 黃豆芽
- 100 克 去皮去骨雞胸肉
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 料理米酒
- 50 克 新鮮綜合生菜 ,剝小塊
- ½ 大匙 黑芝麻
- 1 大匙 點心麵
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 520 kJ / 128.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g