Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 120 克 新鮮香菇 ,切丁(約1公分)
- 60 克 金針菇 ,去根部,切段
- 80 克 雪白菇 ,去根部,剝散
- 120 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- ½ 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 60 克 花生醬 (顆粒)
- 20 克 油
- ¼ 茶匙 糖
- 90 克 豌豆苗 ,切段(約2公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
櫻花蝦炒飯
1h
杏仁豆腐
8 Std. 50 Min
金平炒牛蒡
Geen beoordelingen
焦糖奶油麵包
Geen beoordelingen
示範使用 - 番茄麵片湯
Geen beoordelingen
藥膳鮮蝦
Geen beoordelingen
巴黎女人
Geen beoordelingen
冬瓜肉片湯、鮮菇豆腐&豉椒梅花肉
50 min
煙燻鮭魚馬鈴薯佐辣根醬沙拉
40 min
粉紅葡萄柚瑪格麗特
Geen beoordelingen
蔬菜通心麵湯&培根豬肉卷佐時蔬&蒸覆盆子布丁與烤莓果瑪芬
1óra 40p
南瓜濃湯&清蒸時蔬魚片佐米飯&烤水果奶酥
Geen beoordelingen