Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 120 克 新鮮香菇 ,切丁(約1公分)
- 60 克 金針菇 ,去根部,切段
- 80 克 雪白菇 ,去根部,剝散
- 120 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- ½ 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 60 克 花生醬 (顆粒)
- 20 克 油
- ¼ 茶匙 糖
- 90 克 豌豆苗 ,切段(約2公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1599.5 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 11 g