Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 2 dentes de alho
- 4 pés de cebolo (spring onion) cortado em pedaços pequenos
- 5 g tomilho, só as folhas
- 5 g manjericão, só as folhas
- 5 g coentros, só as folhas
- 250 g miolo de sapateira cozida, só a parte branca
- 10 g mostarda de Dijon
- ½ c. chá de piripíri
- 1 ovo
- Farinha q.b. p/ envolver
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse light de frutos silvestres
10 min.
Chutney de pera e mostarda
45min
Risoto de pato
1h 15min
Tábua de fumados de peixe, pão de azeite e maionese de ervas
3h 15min
Coração de figo
40 λεπτ.
Risoto de caipirinha e vieiras
35 λεπτ.
Mousse de manjericão
4 Std.
Wraps de delícias do mar e pickles
15min
Risoto doce de vinho do Porto branco com praliné
1h 15min
Limonada brasileira intensa
5min
Limonada brasileira leve
5min
Risoto jamaicano
45min