
Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
Voorbereiding. 10min
Totaal 18u.
25 stuks
Ingrediënten
-
witte chocolade in stukken of callets250 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde veenbessen3 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten3 el
-
Himalaya zout1 snuifje
-
gemalen kaneel1 snuifje
Voeding per 1 stuk
Calorieën
81 kcal /
339 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
6 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Kipnuggets
40min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Beef Wellington
10u. 10min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Quinoakoekjes
1u.
Gyoza met kip en knoflook
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Kwarktaart in potjes
4u.