Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
Voorbereiding. 10min
Totaal 18u.
25 stuks
Ingrediënten
-
witte chocolade in stukken of callets250 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde veenbessen3 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten3 el
-
Himalaya zout1 snuifje
-
gemalen kaneel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
339 kJ /
81 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
No ratings
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
No ratings
Champignon- en chocolademuffins
1 h
Gefermenteerde rode uien
96 h
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
No ratings
Spookachtige snacks
1 h 15 min
Dracula bloed
No ratings
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 h 40 min
Karamelpudding
1 h
Peperkoekkoekjes
2 h 20 min
Rode en groene kerstkoekjes
2 h 20 min