Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g witte chocolade, in stukken of callets
- 1 tl vanillepasta
- 1 snuifje zout
- 3 el gedroogde veenbessen
- 3 el ongezouten, gepelde pistachenoten
- 1 snuifje Himalaya zout
- 1 snuifje gemalen kaneel
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 339 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5 min
Chocoladereep likeur
15 min
Citroencurd
1h
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
No ratings
Snelle chocolade amandel fudge
No ratings
Gezouten karameltaart
2h 40 min
Suikerpasta
No ratings
Karameltaart
3 godz. 50 min