Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
Voorbereiding. 10min
Totaal 18u.
25 stuks
Ingrediënten
-
witte chocolade in stukken of callets250 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde veenbessen3 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten3 el
-
Himalaya zout1 snuifje
-
gemalen kaneel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
339 kJ /
81 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Spookachtige snacks
1u. 15min
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Knapperige chocolade stokjes
55min
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Karamelpudding
1u.
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min