Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
Voorbereiding. 10min
Totaal 18u.
25 stuks
Ingrediënten
-
witte chocolade in stukken of callets250 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout1 snuifje
-
gedroogde veenbessen3 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten3 el
-
Himalaya zout1 snuifje
-
gemalen kaneel1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
339 kJ /
81 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1u. 20min
Citroenijs
8u. 30min
Pizzadeeg
1u.
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Citroencurd
1u.
Koekjes met chocoladechips
50min