Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Birne, hart, geviertelt
- 1 Schalotte
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Honig
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 30 g Apfelsaft
- 40 g Rapsöl
- 50 g Walnusshälften
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Radieschen-Apfel-Salat
10 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 Min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20 Min