Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g postas de bacalhau demolhado
- 700 g tomate maduro cortado em pedaços
- 160 g pimento verde cortado às rodelas
- 160 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 2 c. chá de poejo, mais q.b. p/ servir
- Sal q.b.
- 75 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 75 g cebola cortada às rodelas
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 2 cubos de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri
- 200 g cerveja
- 50 g água
- 1 folha de louro
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2487.9 kJ / 594.6 kcal
- Eiwitten
- 88.5 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 9390.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de peixe
45min
Jardineira de carne
1h 5min
Arroz de polvo
1h 15min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Feijoada de chocos
40min
Lulas guisadas
50min
Caldeirada de Lulas
45min
Feijoada
1h 10min
Caldeirada à algarvia
3h
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Arroz de marisco
45min
Peixe à Portuguesa
6h 45min