Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 50 g queijo Emmental
- 100 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 15 g salsa
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g miolo de camarão
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 250 g leite
- 20 g farinha tipo 65
- 15 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 35 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1 pé de alecrim, só as folhas
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 200 g leite
- 100 g natas
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3076.3 kJ / 735.3 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 5716.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de pato
1h 5min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Tortilha de bacalhau com todos
1h
Empadão de bacalhau e batatas a murro
1 Std. 10 Min
Empadão de peixe e ervilhas
1h 30min
Gratinado de lulas
1h 30min
Peixe escondido da horta
1 Std. 20 Min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 Min
Gratinado de peixe
1 Std. 10 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Pescada com camarão à Ogando
30min