Apparaten en accessoires
清蒸鲥鱼
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
鲥鱼 纵向横剖½ 条
-
盐¾ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
猪油1 汤匙
-
绍兴酒50 克
-
酒酿 酒糟约80克,甜米酒约50克130 克
-
姜 切细丝10 克
-
京葱 切细丝10 克
-
金华火腿 切片3 片
-
笋 切片30 克
-
干香菇 泡发后切片2 朵
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18 g
Calorieën
1068 kJ /
255.2 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
15.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家的味道
80 recepten
China
China