Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
of 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
of 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (optioneel)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
of 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
of 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Voeding
- per 1 dilim
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Köy Ekmeği
2 Std.
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min