Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
of 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
of 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (optioneel)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
of 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
of 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Voeding
- per 1 dilim
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Zeytinyağlı Ekmek
2u. 10min
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Glütensiz Kabartma Tozu
5 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Geen beoordelingen
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Baget ekmek
3u. 45min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min