Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 476 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 godz. 20 min
Kabak Lazanya
45 min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Grissini
2 godz.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h