Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos musztardowy
- 20 g oleju z pestek winogron
- 15 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka musztardy francuskiej
- ½ łyżeczki soli
- 1 - 2 łyżeczki cukru
Pesto pietruszkowe
- 30 - 40 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 40 g migdałów, w płatkach
- 35 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 - 2 ząbki czosnku
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 70 - 80 g oleju z pestek winogron
Carpaccio z kalarepy i jabłka
- 1 jabłko (180-200 g), bez gniazd nasiennych
- 1 kalarepa (160-180 g)
- 4 kromki chleba
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 37.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos cumberland
15min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Surówka z jarmużem i jabłkiem
15min
Sałatka ze szparagami i kaszą jaglaną
55min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Suflet szpinakowo-serowy
40min
Topinambur po prowansalsku
50min
Pesto z jarmużu
25min
Hummus z bobu
1h
Pasta z topinamburu
35min
Pasta z jarmużu
15min
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10 min