Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g mleka
- 25 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 2 ½ łyżeczki cukru
- 560 g mąki pszennej
- 25 g ziaren słonecznika
- 3 ½ - 5 łyżeczek soli
- 20 - 30 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- woda, do gotowania obwarzanków (ok. 1,5 l)
- 1 jajko, roztrzepane z 1 łyżką wody, do posmarowania obwarzanków
-
ziarna sezamu, białego, do posypania obwarzanków
of mak, do posypania obwarzanków
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1040.1 kJ / 248.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelloni z ricottą i szpinakiem
2h
Groszek ptysiowy
1hod.
Drożdżówki-serca z dżemem
2 godz. 10 min
Baletki
1hod. 10min
Ciabatta
4h 40min
Bajgle z makiem
1 Std. 25 Min
Precle
1hod.
Zakręcone bułeczki piknikowe
50min
Proziaki z masłem czosnkowym
25min
Chałka
2 Std. 20 Min
Francuska bagietka
3 godz. 50 min
Rogale śniadaniowe
2 godz. 10 min