Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g mleka
- 50 g cukru
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 3 jajka (plus 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania ciasta)
- 500 g mąki pszennej, typu 450-550, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
10
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 20 g cukru waniliowego - 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 1 szczypta soli
- 500 g masy makowej, z białego maku, wykonanej w TM (patrz wskazówka)
- cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 113.3 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa makowa
30 Min
Masa makowa z białego maku
30 Min
Gwiazda drożdżowa z makiem
1h 35min
Baranek wielkanocny
1 Std. 30 Min
Wielkanocny baranek z makiem
2 Std. 15 Min
Szampańskie galaretki
4h 30 min
Świąteczny tort piernikowo-czekoladowy
1h 40min
Brytyjskie zakręcone pączki (Yum Yums)
2 godz. 30 min
Ślimaczki makowe
2 godz. 30 min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 Std. 10 Min
Pierniczki-witrażyki
2 Std. 10 Min
Wieniec z makiem i morelami
1 Std. 30 Min