烤雞肉蘇格蘭蛋

烤雞肉蘇格蘭蛋

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 個

Ingrediënten

  • 1800 克
  • 室溫
    2 顆
  • 大燕麥片
    50 克
  • 紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥鼠尾草碎 (optioneel)
    ¼ 茶匙
  • 麵粉 少許

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 個

Eiwitten 27.8 g
Calorieën 1330.4 kJ / 318.2 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 20.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...