Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 克 水
- 2 顆 蛋 ,室溫
- 50 克 燕麥片
- ½ 茶匙 紅椒粉
- 10 克 油
- 5 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 150 克 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 乾燥鼠尾草碎 (optioneel)
- 麵粉 ,少許
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 1330.4 kJ / 318.2 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g