Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Staudensellerie-Stange, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Rosinen
- 50 g Oliven, grün, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weißweinessig (vegan)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 432 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Gemüse-Seetang-Tatar
45 Min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Caponata-Crostini
4h 40min
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Gazpacho Andalusia
40min
Sauce alla Puttanesca
25 min