Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Korianderkörner
- 2 EL Kreuzkümmelsamen
- 120 g Koriander, mit zarten Stängeln und Wurzeln, grob geschnitten
- 10 Kaffir-Limettenblätter, frisch, Stängel und Blattrippen entfernt
- 4 Knoblauchzehen
- 5 grüne Chilischoten, frisch, in Stücken
- 4 Schalotten, halbiert
-
50
g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel, in dünnen Scheiben
of 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben - 70 g Zitronengras, äußere Blätter entfernt, das weiße Innere in Stücken
-
3
EL Palmzucker
of 3 EL brauner Zucker - 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 60 g Fischsauce
- ½ TL Salz
- 40 g Pflanzenöl und mehr zum Bedecken
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1719 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Koriander-Naan
1h 15min
Grünes Gemüsecurry
50min
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45 Min
Orient-Rub
15 min
Dhal
40min
Rote Thai-Curry-Paste
15 min
Harissa-Gewürz
5 Min
Bohnenmus
20 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min
Rote Currypaste
10 Min