Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
- 5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
- 1000 g wody
- 120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
- 1 pomarańcza, pokrojona w plastry, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 852 kJ / 203.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarbar pod kruszonką
55 Min
Kompot z rabarbaru
2 Std. 15 Min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 min
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
10 Min
Lody agrestowe
8 Std. 45 Min
Mus rabarbarowy
55 Min
Smoothie rabarbarowe
1 godz. 30 min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min