Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 2 rebanadas de pan de molde
- 1 diente de ajo
- 30 g de chalotas en trozos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 250 g de carne de ternera sin nervios en trozos
- 1 huevo
Sopa
- 1 cuarto trasero de pollo sin piel y con hueso (en dos trozos)
- 250 g de cebolla (en dos trozos)
- 1 diente de ajo
- 170 g de tallos de apio en rodajas
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 1 hoja de laurel seca
- ¼ cucharadita de pimienta negra en grano
- 2 clavos
- 1700 g de caldo de carne
- 100 g de zanahoria cortada en rodajas
- 150 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
- 70 g de nabo cortado en láminas
-
150
g de tirabeques
of 150 g de guisantes frescos en vaina (en dos trozos) - 150 g de champiñones frescos laminados
- 150 g de guisantes (frescos o congelados)
- 50 g de fideos (cabellín)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 651 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 15.27 g
- Koolhydraten
- 15.16 g
- Vetten
- 3.79 g
- Vezels
- 4.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pollo y arroz
1 godz.
Caldo de papas
45min
Sopa de patata y cilantro (Pisca andina)
45min
Sopa minestrone
35min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1 godz. 30 min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 godz.
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa minestrone con pasta
45min
Sopa de verduras
50min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20min
Sopa campera
1 godz.
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.