Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g tripas de vitela cortadas em pedaços pequenos
- Sal q.b.
- 1 limão, só o sumo
- 300 g chouriço cortado às rodelas
- 100 g entremeada cortada em tiras
- 200 g carne de vitela p/ cozer, cortada em pedaços
- 150 g peito de frango cortado em pedaços
- 1 mão de vitela (400 g aprox.) cortada em pedaços pequenos
- 1 orelha de porco (400 g aprox.) cortada em pedaços pequenos
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de carne - 1200 g água, mais q.b. p/ lavar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 3 pés de salsa
- 100 g bacon em tiras
- 100 g vinho branco
- 150 g cenoura cortada às rodelas
- 3 folhas de louro
- 1 malagueta vermelha seca (optioneel)
- 1000 g feijão-branco cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3376 kJ / 808 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rojões com castanhas
2h 40min
Arroz de enchidos e feijão
35 Min
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min
Arroz de cabidela
50min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Papas de sarrabulho
1 godz. 25 min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 Min
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Feijoada à transmontana
45 Min
Feijoca com entrecosto
1 godz.
Moelas
7 Std.