Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 2 orelhas de porco cortadas em pedaços pequenos (450 g aprox.)
- 6 dentes de alho
- 30 g coentros
- 50 g azeite
- Pão torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1040 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Caldeirada à algarvia
3 godz.
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 Min
Chanfana de borrego
24 Std.
Molho piripíri
30 Min
Pica pau
20 Min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min
Salada de polvo
1 godz. 30 min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Recheio de sapateira
1h 15min