Entrada de alheira do avô Adelino

Entrada de alheira do avô Adelino

4.2 23 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
12 doses

Ingrediënten

Pão
  • água
    300 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    ½ saqueta de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    2 c. chá de
Recheio
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • dente de alho
    1
  • azeite
    30 g
  • alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
    3
  • leite
    500 g
  • farinha
    60 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • Tomilho (optioneel) só as folhas q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 10 g
Calorieën 1514 kJ / 362 kcal
Vetten 13 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...