Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
Recheio
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 3 alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
- 500 g leite
- 60 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Tomilho, só as folhas q.b. p/ polvilhar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1514 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min
Bacalhau gratinado com maionese
1h 20min
Fondant de caramelo
30 Min
Pão com queijo e malagueta
35 Min
Strudel de alheira
1h 20min
Leite-creme conventual
15min
Salada fresca de delícias do mar
25 Min
Sapateira na casquinha
30 Min
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1 Std. 15 Min
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 Std.
Molotof ao vapor
30 Min
Pudim abade de Priscos
2h 15min