Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
Recheio
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 3 alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
- 500 g leite
- 60 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Tomilho, só as folhas q.b. p/ polvilhar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1514 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sangria de vinho rosé com frutos silvestres
40 min
Pão recheado
30 min
Pão com queijo e malagueta
35 min
Legumes no forno com bacon e croutons
1 godz. 5 min
Papos de anjo
50 min
Queijo camembert com cobertura de frutos secos
15 Min
Frango com molho de leitão
1 godz.
Tarte de primavera com morango
2 godz. 20 min
Bolo-rei de enchidos
2 godz. 30 min
Pão recheado com queijo e alho-francês
40 min
Sangria de champanhe e morango
25 min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 godz. 5 min