Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of ½ saqueta de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
Recheio
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 3 alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
- 500 g leite
- 60 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Tomilho, só as folhas q.b. p/ polvilhar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1514 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão recheado com queijo e alho-francês
40min
Torta de claras com manga
30min
Queijo com doce de pimentos
1u.
Patê de alheira
20min
Bolo-rei de enchidos
2 godz. 30 min
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1u. 15min
Patê de sardinha
5min
Quiche de presunto e Camembert
1u.
Açorda de alheira e grelos
35 min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min
Risoto à carbonara
45 min