Compatibele versies
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g wody
- 500 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
- 500 g miąższu dyni, pokrojonego na kawałki
-
500
g zielonej fasolki mamut, świeżej, bez łyka, pokrojonej na kawałki
of 500 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, bez łyka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 159 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 0.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée z batatów (dla dzieci)
1hod.
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 Min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1hod.
Purée z marchewki (dla dzieci)
1hod.
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée z cukinii (dla dzieci)
50 Min
Purée z dyni (dla dzieci)
50 Min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min