Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 160 g wody
- 30 g smalcu, pokrojonego na kawałki
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 300 g mąki chlebowej
- 1 łyżeczka soli
Pasta serowa z oliwkami
- 200 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 200 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 2 - 4 filety z anchois, w oleju, odsączone z zalewy (optioneel)
- 150 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- oliwa z oliwek, do posmarowania
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1023.7 kJ / 244.7 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
2u. 50min
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Chrupiąca focaccia
2h 10min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2u. 35min
Focaccia na długo rosnącym cieście
20 Std.
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Pasta z pieczonego bakłażana
1u. 50min
Mini foccacie z oregano
3h 40min
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40min
Focaccia z figami i rozmarynem
2u.
Focaccia serowa z pomidorami
45min