Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 170 g masła, pokrojonego na kawałki
- 150 g mąki kukurydzianej
- 100 g mąki ryżowej
- 100 g mąki ziemniaczanej
- 2 żółtka
- 80 - 100 g cukru
- 1 łyżka śmietany, 18% tłuszczu
Masa czekoladowa
- 350 - 400 g masy kajmakowej (masy krówkowej), bezglutenowej
- 150 - 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, bezglutenowej, pokrojonej na kawałki
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 - 120 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- bakalie, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1387 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1h 10min
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1h 5min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1h 10min
Bezglutenowy spód do tarty
35 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2sa 25 dk
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 Std. 20 Min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1h 30min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2h 50min