Apparaten en accessoires
Kartoffelgratin
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Gruyère in Stücken (3 cm)100 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Scheiben (2 mm)1000 g
-
Knoblauchzehe1
-
Milch150 g
-
Vollrahm200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Butter in Flocken20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1448 kJ /
348 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Crêpeteig
1h 15min
Blumenkohlgratin
55min
Schlagrahm
10min
Pizzateig
1h
Lasagne
2h
Béchamelsauce
15min
Kartoffelsalat
1h 5min
Knöpfli
50min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Käse-Spätzli
1h 10min